fbpx
Om oss Admin 06/02/2020

Om oss på Västra Bygg & Fastigheter

Om oss på Västra Bygg & Fastigheter. Företaget grundades år 2018 av Anton Olofsson och Henric Ahlström i Kungsbacka med en tydlig målsättning och vision: att bli den mest attraktiva byggfirman på Västkusten, både för våra kunder och vår personal.

Idag är vi stolta över att ha sex heltidsanställda snickare som utgör kärnan i vårt företag. Vårt huvudsakliga verksamhetsområde är inriktat på Kungsbacka, Varberg och omgivande områden.

Vi på Västra Bygg & Fastigheter är dedikerade till att erbjuda högkvalitativa lösningar och engagemang för våra kunder varje dag. Vi tror att nyckeln till framgång ligger i att kombinera precision, lojalitet och struktur med en välutbildad och kompetent personal för att skapa den bästa möjliga lösningen för just ditt byggprojekt.

Vårt arbete omfattar både företags- och privatkunder, och vi är övertygade om att ingen uppgift är för stor eller för liten. Vi samarbetar noggrant med noggrant utvalda och certifierade partners för att säkerställa att varje projekt får den uppmärksamhet och expertis det förtjänar.

Vi ser fram emot att höra från dig och fortsätta diskussionen om hur vi kan hjälpa dig med ditt nästa byggprojekt. Du kan nå oss via e-post eller telefon – vi är alltid redo att assistera dig!

om oss

Henric Ahlström

Delägare / Projekt ledare
070 872 15 92
Henric@vastra-byggfast.se

om oss

Peter Olofsson

Snickare

om oss

Anton Olofsson

Delägare / Projekt ledare
070 302 90 57
Anton@vastra-byggfast.se

om oss

Daniel Stefansson

Snickare
073 329 09 07
Daniel@vastra-byggast.se

om oss

Robert Ahlström

Snickare
070 302 90 57
Roberth@vastra-byggfast.se

om oss

Nicolas Charrois

Snickare

Kontakta oss

Om ni har ytterligare frågor eller önskar mer information om vår verksamhet, är ni varmt välkomna att kontakta oss.