fbpx
Köksrenovering i Kungsbacka med omnejd Henric Ahlström 20/05/2022

Köksrenovering i Kungsbacka med omnejd

Köksrenovering i Kungsbacka

Vi spenderar mycket tid med att äta och laga mat så varför inte ge ditt hem nytt liv med en köksrenovering i Kungsbacka med omnejd? Västra Bygg & Fastigheter AB är experter på att utföra renoveringar i Kungsbacka, oavsett om det handlar om att sätta upp nya luckor i köket eller bygga om från grunden. Sedan starten 2018 har vi hjälpt mängder av familjer att uppdatera och anpassa husets hjärta med bra resultat. När du väljer våra tjänster får du en helhetslösning som leder till bra resultat. 

Vad är en köksrenovering i Kungsbacka?

Det finns olika typer av köksrenovering i Kungsbacka. Vissa vill bara fräscha upp sitt kök genom att måla om köksluckorna eller byta ut vitvaror. Andra väljer att göra en totalrenovering av sitt kök och då kan du kan behöva anlita en byggfirma likt Västra Bygg & Fastighet AB för att uppnå bästa resultat.

Skälen till att ändra köket kan vara många. För vissa handlar det om att man vill ha ett fräschare och mer modernt rum. Andra behöver förbättra arbetsytorna och installera nya lösningar för att möta nya behov.

Varför renovera köket?

Att renovera köket är ett stort projekt, så varför ska du överväga det? En undersökning från 2017 visade att det finns flera skäl.

Var fjärde svensk som genomförde en renovering av sitt kök uppgav att förändringen medförde hälsosammare matvanor. Dessutom uppgav 42 procent att de lagar mer mat hemma efter att de har uppdaterat sitt kök. Fast det är inte bara näringsintaget som förbättras.

En köksrenovering medförde att fler än hälften av de tillfrågade spenderade mer tid med familjen i husets hjärta. Dessutom ökade de sociala tillställningarna. 43 procent uppgav att de hade fler bjudningar när de hade ett nytt fräscht kök att visa upp.

Anlita en byggfirma för köksrenovering i Kungsbacka

En totalrenovering av köket är ett stort ingrepp. Det kräver ofta att elen dras om, gips sätts upp på väggarna – för att inte tala om rivningsarbetet. I vissa fall byts köksstommarna ut. Därutöver kan en rörmokare behövas för att installera vattenledningar på rätt sätt.

När gipsskivor och rör samt el har installerats måste själva köket installeras. Köksluckor ska monteras och väggarna måste målas eller tapetseras. Därutöver är det vanligt förekommande att lägga in ett nytt golv i samband med en köksrenovering i Kungsbacka med omnejd.

Många väljer också att sätta kakel runt spisen. Det är både snyggt och praktiskt men för att få bästa resultat bör en utbildad kakelsättare göra jobbet. Med andra ord, att renovera köket är ett omfattande projekt som du verkligen bör överväga att anlita hantverkare i Kungsbacka för att utföra.

Varför välja Västra Bygg och Fastigheter AB för att renovera köket?

Vår ambition är att bli västkustens mest attraktiva byggfirma – både för dig som är kund och för våra duktiga hantverkare. Vi är övertygade om att du kommer att bli nöjd med jobben som utförs av oss. Därför lämnar vi alltid 10 års garanti på utfört arbete och flera av materialleverantörerna som vi använder ger långa garantitider. Därmed kan du känna dig trygg i att vårt arbete blir bra och att ditt nya kök håller för en lång tid framöver. 

Vår filosofi är att trygga människor som ges de rätta förutsättningarna levererar bästa tänkbara resultat. Därför har vi alltid de rätta försäkringarna och vi har tecknat kollektivavtal med fackförbundet Byggnads.