fbpx
Takläggare i Kungsbacka med omnejd för takbyte Henric Ahlström 20/08/2022

Takläggare i Kungsbacka med omnejd för takbyte

Takläggare i Kungsbacka

Behöver du en takläggare i Kungsbacka med omnejd för takbyte eller takreparation alternativt för att lägga nytt tak? Vi på Västra Bygg & Fastigheter AB vet att ett takbyte i regel är ett stort projekt. Därför erbjuder vi dig ett hembesök för att utvärdera jobbets omfattning och därefter ger vi dig en anpassad offert. Det medför trygghet för dig som kund och det ligger i linje med vår vision om att bli Västkustens mest attraktiva byggfirma – både för våra kunder och för våra anställda takläggare i Kungsbacka.

Vad gör en takläggare i Kungsbacka med omnejd?

Vi hjälper dig med tak i Kungsbacka – oavsett jobbets storlek. Inget tak är för stort eller för smått för Västra Bygg & Fastigheter AB. Sedan starten 2018 har vi hjälpt mängder av kunder att lägga slitstarka tak av hög kvalité som står sig i västkustens hårda väder. Vår kompetens innefattar alla typer av takrenoveringar, nybyggen och byten av tak.

Tips: Vissa takarbeten i Kungsbacka kan kräva bygglov. Kontakta kommunen och se vad som gäller i din situation. 

Oavsett om du vill lägga ett papptak, föredrar plåt eller vill ha tegelpannor kan vi hjälpa dig. Om du själv är osäker på vilket material som lämpar sig bäst för ditt hus kan vi assistera med konsultation.

Så mycket kostar ett takbyte i Kungsbacka

När det är dags att byta, reparera eller lägga ett nytt tak i Kungsbacka med omnejd är det bra att ta in en offert. Varje hus är unikt och kostnaden varierar beroende på flera olika variabler som exempelvis:

  • Takets storlek
  • Materialval
  • Om det finns skorsten eller inte

När du byter och renoverar ett gammalt tak kan oväntade kostnader uppkomma som är svåra att ta med i kalkylen på förhand. Det handlar inte minst om äldre tak som har utsatts för rötangrepp. För att ta reda på vad det kommer att kosta att anlita en takläggare i Kungsbacka likt Västra Bygg & Fastighet för ditt projekt bör du kontakta oss och begära en offert. Först då kan du får en bra uppfattning om kostnaden för ditt takbyte.

Får man lägga om tak själv i Kungsbacka med omnejd?

Att lägga om taket själv är inte olagligt. Men det är ett stort och omfattande jobb och därför kan det vara en bra idé att anlita en takläggare i Kungsbacka med omnejd för att hjälpa dig. Om du har en begränsad budget kanske du vill utforska möjligheterna att göra vissa delar av jobbet själv.

Befinner du dig i en sådan situation kan du överväga att göra rivningen och / eller städningen själv. Det kan medföra kostnadsbesparingar men vi rekommenderar ändå att du överväger att anlita erfarna och kompetenta hantverkare i Kungsbacka med omnejd för att utföra hela arbetet.

Tips: Har du en lägre budget och ska lägga tak med tegelpannor är bra att byta ut alla pannorna. Det är både enklare och billigare samt tidsbesparande i förhållande till att lägga tillbaka de gamla.

Vill du höra mer? Kontakta oss och begär en offert så återkommer vi så snart vi kan.

Varför anlita Västra Bygg & Fastigheter AB?

Att anlita rätt hantverkare för att lägga eller reparera ditt tak i Kungsbacka med omnejd är viktigt. Ett felaktigt utförda arbete kan i slutändan blir väldigt kostsamt. Västra Bygg & Fastigheter AB är takläggare i Kungsbacka som strävar efter att skapa trygghet både för dig som anlitar oss och för våra anställda. Vi tror att trygghet hos våra takläggare bidrar till ett bättre utfört arbete. Därför är vi anslutna till fackförbundet Byggnads och alla våra anställda omfattas av kollektivavtal.

Vi skapar en trygg och säker arbetsplats för våra takläggare så att de kan koncentrera sig på att leverera det bästa tänkbara resultatet för din räkning. Beroende på arbetsplatsen använder vi säkerhetssele eller byggställning som sig bör. Våra takarbeten i Kungsbacka med omnejd utförs alltid med korrekta försäkringar. Vi lämnar dessutom 10 års garanti på utfört arbete så att du kan känna dig trygg.  Det innebär att jobbet är skyddat om något mot förmodan skulle gå fel.

Efterfråga en offert för ett tryggt takarbete redan idag.